طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

تبلیغات



سایت سینکا روزانه با صدها مطلب جدید - در صورت ناقص بودن مطلبی به لینک منبع آن در پایین مراجعه کنید

طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

این ساندویچ زمانی متولد شد که از بازار محلی بادمجان های کوچک خریدم. ترکیب بادمجان و پنیر بز بسیار خوشمزه است.

بادمجان غنی از آنتی اکسیدان های مناسب برای مبارزه با بیماری است.

این دستور آشپزی بدون گوشت است پس در صورتی که مشکلی با گوشت دارید به راحتی میتوانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم 1 قاشق چای خوری روغن زیتون 2 (¼ اینچ) برش عمودی بادمجان کوچک اسپری آشپزی ¼ قاشق چای خوری نمک ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه ¼ فنجان (2 اونس) پنیر بز، نرم شده 2 (1 و نیم اونس) نان ساندویچ 2 (¼ اینچ) تکه های گوجه فرنگی 1 فنجان منداب طرز تهیه گاز را به دمای 275 درجه سانتی گراد برسانید. روغن بر روی بادمجان بریزید. کمی روغن در ماهیتابه بپاشید و با حرارت ملایم گرم کنید سپس بادمجان را اضافه کنید و برای 5 دقيقه هر طرف آن را بپزید تا قهوه ای روشن شود. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در حدود 1 قاشق غذاخوری پنیر بز روی هر قسمت برش هر نیم رول پخش کنید. نان را بر روی ورق پخت قرار دهید و پنیر روی آن بریزید؛ ساندویچ را در دمای 275 درجه سانتیگراد برای 8 تا 10 دقیقه گرم کنید. ساندویچ را از فر خارج کنید. هر طرف نان 1 تکه بادمجان، 1 تکه گوجه فرنگی و نصف فنجان arugula قرار دهید. ساندویچ را با نیمه بالایی بپوشانید. اطلاعات تغذیه 299 کالری در هر وعده کالری چربی در هر وعده 33٪ چربی در هر وعده 11.1 گرم چربی مونواشباع در هر وعده 4.3 گرم چربی غیر اشباع در هر وعده 1 گرم پروتئین در هر وعده 12 گرم کربوهیدرات در هر وعده 40 گرم فیبر در هر وعده 9 گرم کلسترول در هر وعده 13 میلی گرم آهن در هر وعده 3 میلی گرم سدیم در هر وعده 647 میلی گرم کلسیم در هر وعده 137 میلی گرم

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار