طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری

تبلیغات



سایت سینکا روزانه با صدها مطلب جدید - در صورت ناقص بودن مطلبی به لینک منبع آن در پایین مراجعه کنید

طرز تهیه پاستا همراه با گوجه سوخاری

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک پاستای خوشمزه همراه با گوجه سوخاری و سیر و لوبیا سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم.


مواد لازم 3 عدد گوجه نصف شده4 حبه سیر2 قاشق سوپخوری روغن زیتون1/4 قاشق سوپخوری نمکمقداری فلفل سیاه1 قوطی لوبیای کنسروی225 گرم پاستا10 گرم برگ ریحان تازه15 گرم پنیر یا انواع مختلف سبزیجاتدستور پخت

1-    فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. گوجه ها را به 8 تکه مساوی ببرید و دانه های آن را خارج کنید. حبه های سیر و گوجه ها را به فاصله 23 در 33 سانتی از هم در داخل ماهی تابه بگذارید یک قاشق روغن زیتون به همراه نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و آنها را بمدت 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.

2-    لوبیا را از صافی عبور دهید.پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. سپس پاستا را داخل ظرفی بریزید که لوبیا داخل آن قرار داد تا گرمای پاستا لوبیاها را نیز گرم کند. سپس لوبیا و پاستا را داخل ماهی تابه ای بریزید.

هنگامی که گوجه ها سرخ شدند حبه های سیر را بیرون بیاورید و آنها را له کنید. گوجه های سرخ شده را به ماهی تابه ای که پاستا داخل آن است اضافه کنید. سیر و یک قاشق باقیمانده روغن زیتون به اضافه نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید و روی آن را با پنیر و یا سبزیجات بپوشانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار