تبلیغات



سایت سینکا روزانه با صدها مطلب جدید - در صورت ناقص بودن مطلبی به لینک منبع آن در پایین مراجعه کنید

طرز تهیه چند نوع سس تند

طرز تهیه چند نوع سس تند مجموعه: آموزش انواع غذاها تهیه سس های تند, طرز تهیه سس تند خانگی

طرز تهیه چند نوع سس تند

سس فلفل قرمز یا سس فلفل به هر نوع سس تند که از فلفل قرمز و دیگر ترکیبات ساخته شده باشد، گفته می شود. فلفل قرمز فواید بسیاری دارد که اغلب درمورد آن فکر نمی‌کنیم و فقط تند بودن این سس ها به ذهنمان می آید. از جمله این فواید می توان به مبارزه با سرطان اشاره کرد. در ادامه با طرز تهیه سه نوع سس تند آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سس تند خانگی :

فلفل قرمز  ۶ عددآب  ۱ لیوان شکر۲ قاشق مرباخوری  سرکه سیب۱ قاشق غذاخوری نمکیک دوم قاشق چایخوریگوجه فرنگیدو عدد

طرز تهیه سس تند خانگی :

بعد از اینکه فلفل ها را شستید کلاهک های آن ها را جدا کنید و دانه های داخل فلفل را از آن خارج کنید سپس فلفل ها را خرد کنید. آن ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و در آن را بگذارید تا بپزد. در این مرحله فلفل ها باید خوب نرم شوند. گوجه ها را کاملا له کنید و بعد از پخته شدن فلفل ها به آن ها اضافه شان کنید.

به کمک یک مخلوط کن دستی بدون اینکه آب فلفل ها را جدا کنید آن‌ها را به حالت پوره در آورید سپس آن را از داخل یک صافی رد کنید و درون ظرفی بریزید. دقت کنید که فلفل تان در این مرحله نباید هیچ گونه دانه یا پوستی داشته باشد.

نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز را به فلفل تان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم، هم بزنید.

سس تهیه شده را داخل شیشه های کوچک بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه سس چیلی :

 سیر۴ حبه  فلفلنصف قاشق مرباخوری عسل  ۱ قاشق غذاخوریروغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوریچیلی تند۳ عددادویه تند کارینصف قاشق مرباخوریجوزهندییک عددبرگ بو۲ عددآویشننصف قاشق غذاخوریپیاز۴ عدد

طرز تهیه سس چیلی :

پیازها را رنده کنید سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و آویشن، برگ بو، سیر و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. جوز هندی را رنده کنید و به آن ادویه تند بزنید سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. فلفل های چیلی را برای یک تا دو دقیقه روی حرارت کبابی کنید سپس قسمت های کبابی آن را جدا کنید و به همراه عسل به بقیه مواد در مخلوط کن اضافه کنید. حین ترکیب کردن آن ها روغن زیتون را هم اضافه کنید. این سس را می توانید به همراه انواع ساندویچ ها و پیتزاها سرو کنید.

طرز تهیه سس های تند,درست کردن انواع سس تند

طرز تهیه سس چیلی

مواد لازم برای تهیه سس تاکو :

سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی  ۲۵۰ گرم آبیک سوم پیمانه  پودر چیلی یک چهارم قاشق چایخوریزیره سبزیک و نیم قاشق چایخوریپیاز ریز رنده شده یا پودر پیازیک و نیم قاشق چایخوریپودر سیرنصف قاشق چایخوری نمکنصف قاشق چایخوری فلفل پاپریکایک چهارم قاشق چایخوریفلفل قرمزیک چهارم قاشق چایخوریشکریک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه سس تاکو :

برای تهیه این سس قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید سپس سس کچاپ، آب، زیره سبز، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، شکر، فلفل قرمز و پاپریکا را درون آن بریزید و آن ها را با هم، هم بزنید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که حرارت را کم نگه دارید و مواد را مدام به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا آب آن بجوشد.

ابتدا لازم است این سس سرد شود سپس آن را داخل یخچال قرار دهید.

منبع : kalleh.com

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار