تبلیغات



سایت سینکا روزانه با صدها مطلب جدید - در صورت ناقص بودن مطلبی به لینک منبع آن در پایین مراجعه کنید

طرز تهیه مرغ برشته اسپایسی

اگر از غذاهای تند خوشتان می‌آید پس باید خوشحال باشید چون امروز در مجله آشپزی مدرن آلامتو برای شما یک دستور پخت بی‌نظیر را آماده کرده ایم.

این مرغ اسپایسی شما را شگفت زده می‌کند.

مواد لازم برای 6 نفر یک مرغ کامل 2 کیلوئییک و نیم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتونچهار حبه سیر، له شدهیک قاشق سوپ‌خوری پودر زیرهدو قاشق چای‌خوری پاپریکای دودییک قاشق چای‌خوری پودر دارچینیک قاشق چای‌خوری زردچوبهنصف قاشق چای‌خوری تکه‌های فلفل تندبرگ‌های تازۀ جعفریدستورالعمل

قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. از قیچی آشپزخانه برای بریدن یک طرف استخوان ستون فقرات و دور انداختن آن استفاده کنید. مرغ  را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بال‌ها را زیر آن جا کنید. سپس مرغ را درون یک ظرف آشپزی سرامیک یا شیشه‌ای قرار دهید.

قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکه‌های فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ  بمالید. آن را پوشانده و برای 1 ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود.

قدم سوم: دمای فر را روی 200 درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشته‌کردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغ‌تان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود. سپس برای 10 دقیقه آن را  کناری قرار دهید تا خنک شود.

قدم چهارم: مرغ را تکه تکه کنید. آب باقی‌مانده درون ظرف را بروی آن بریزید و سپس با جعفری آن را تزئین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار